Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Het ultieme slaapcomfort in Antwerpen?

De Slaapboetiek heeft een uitgebreid assortiment in huis om je voorgoed te verzekeren van de nachtrust waar je altijd al van heeft gedroomd. Bij ons vind je alle mogelijke bedden, boxsprings, matrassen, bedtextiel en noem maar op.

Advies

Biedt je huidige bed niet de nodige nachtrust waarnaar je op zoek bent? Dan ben je bij De Slaapboetiek aan het goede adres. Onze slaapexperts bezorgen je immers de nodige tips en adviezen om goed ondersteunde en comfortabele nachten te bezorgen. Kortom: een slaapcomfort in Antwerpen, waardoor u ongestoord zal slapen en uitgerust wakker zal worden!

Comfort

Bedden en matrassen zijn onafscheidelijk, als twee handen op één buik. Een goede matras, volledig op maat van je lichaam, is een absolute must voor een goede nachtrust. Eentje vinden lijkt echter moeilijker dan in werkelijkheid blijkt en dat is precies waarom De Slaapboetiek je een grote waaier aan matrassen aanbiedt, die je op weg helpt naar comfortabele nachten.

Op maat

Bedden vind je overal. Bij de diverse groothandels vind je ze à volonté, maar… bieden al deze bedden wel het slaapcomfort waarnaar je op zoek bent? Neen. Een bed op maat kan dit wel en dat is precies waarvoor je terecht kan bij jouw beddenspecialist De Slaapboetiek! Samen met jou bespreken we je voorkeuren en behoeften, wat leidt tot het allerbeste bed!
Specialiteiten

Slaapcomfort in Antwerpen? De Slaapboetiek biedt je alles wat je nodig hebt

De Slaapboetiek is een vooraanstaande beddenspeciaalzaak in Antwerpen en omgeving, die alles in huis heeft om je de slaapcomfort te bieden waarnaar je zo hard verlangt. Om je dit te kunnen bieden, is onze service gebaseerd op de volgende drie pijlers:

Een jarenlange ervaring – maar liefst meer dan 35 jaar – met een continue bijscholing omtrent de meest recente ontwikkelingen in de beddenwereld.
Een uitgebreid assortiment, zorgvuldig voor jou uitgekozen, dat steevast beantwoordt aan al je persoonlijke en lichamelijke behoeften.
Een uitstekende dienst-na-verkoop, waarbij we bijvoorbeeld zelf instaan voor zowel de levering als montage van het door jou gekozen bed, volledig gratis.

Kortom: vertrouw voor jouw slaapcomfort in Antwerpen op De Slaapboetiek en wees zeker van het ultieme comfort!

Onze toonzaal herbergt een ruim assortiment van slaapproducten. Allemaal van gerenommeerde merken, omdat u alleen het beste verdient. Dit gaat van matrassen tot lattenbodems, van boxsprings tot waterbedden, van slaapbanken tot bedlinnen en nog veel meer. Deze laatste groep producten bevat onder andere hoeslakens, hoofdkussens, dekbedovertrekken, plaids, wollen dekens en ga zo maar verder: een totaalpakket dat uw slaapcomfort in Antwerpen gegarandeerd en dat uw slaapkamer meteen omtovert tot een stijlvolle relaxruimte!

De bedden van De Slaapboetiek bieden namelijk niet alleen comfort, maar ze ogen ook mooi. Want het hoofdbord, het voeteinde en de matras of boxspring zelf vormen samen de eyecatcher van jouw slaapkamer. Natuurlijk kies je hierbij zelf met welke stoffen je ze wenst te bekleden, zodat het geheel perfect matcht met de stijl van je interieur.

Slaapcomfort in Antwerpen: begeleiding van A tot Zzz…

Onze medewerkers zijn één voor één opgeleid tot echte slaapexperts. Ongeacht je stijl, je persoonlijke voorkeuren, je budget en je lichamelijke vereisten, De Slaapboetiek brengt al jouw wensen in kaart en zorgt voor een betrouwbare begeleiding met als eindresultaat een bed dat het meest geschikt is voor jouw situatie. Een laag, lederen bed dat past bij je strakke interieur? Een hoog bed voorzien van boxspring om je lichaam optimaal te ondersteunen? Geen probleem. Ons assortiment gecombineerd met onze raad en daad zorgen voor perfectie op het gebied van slaapcomfort in Antwerpen.

De aankoop van een bed gaat bovendien ook niet over één nacht ijs. Dat is dan ook precies waarom je altijd welkom bent in onze toonzaal. Hier kan je bedden uitproberen en bekijken, doorheen de week, maar ook op zondagen! Slapen als een roos is een droom die werkelijkheid wordt, als je vertrouwt op het advies van De Slaapboetiek, uw partner voor slaapcomfort in Antwerpen.

De Slaapboetiek, jouw specialist in slaapcomfort in Antwerpen, heeft een oplossing voor jouw probleem, binnen je budget. Wens je meer inlichtingen omtrent onze ruime waaier aan bedden en bijhorende accessoires? Dan kan je ons altijd bereiken via het telefoonnummer +32 32350714 of via het e-mailadres info@slaapboetiek.be. Onze medewerkers proberen je zo snel mogelijk te voorzien van alle gewenste informatie!
© 2014-2017 De Slaapboetiek
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
De Slaapboetiek
Stenenbrug 155-157
2140 Borgerhout
Tel.: +32 32350714
Fax: +32 32350630
Contacteer ons